حمایت خودجوش مادی و معنوی از نخبگان علوم انسانی و اسلامی

حمایت خودجوش مادی و معنوی از نخبگان علوم انسانی و اسلامی

قم مدیرعامل مجمع پشتیبانی از جامعه نخبگانی علوم اسلامی اظهار داشت: هفت هزار استاد و نخبه حوزه علمیه در سرتاسر کشور داریم که هزار نفر از این عزیزان را شناسایی و موردحمایت قرار می دهیم.


حجت الاسلام حسین فخر روحانی امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه که در سالن جلسات سازمان تبلیغات برگزار شد، ضمن عنوان نمودن این مطلب که آشنا شدن با درد مردم و رفع نیازهای جامعه دارای برکات زیادی است، اظهار داشت: روحانیت در این حوزه رسالت مهمی بر عهده دارد.
مدیرعامل مجمع پشتیبانی از جامعه نخبگانی علوم اسلامی اضافه کرد: بر مبنای فرمایشات امام راحل و رهبری و سیره علما مبحث پشتیبانی از نخبگان حوزوی مورد تاکید است، فعالیتهای خویش را به صورت ویژه برای این عزیزان قراردادیم، نخبه نیاز پایه دارد که سلامت جسم و معیشت و خانواده اش مدنظر است.
وی خاطرنشان کرد: "نخبه" شخصی است که مساله را به خوبی تشخیص داده و بااستعدادی که دارد حل آن مشکل را موردتوجه قرار می دهد، حوزه علمیه قم بسیار غنی است ولی نخبگانی هستند که نتوانستند به اهداف خود دست یابند که معرفی مبحث و مشاوره برای آنها موردنظر ما است.
وی افزود: گاهی اوقات نخبه در تفسیر خوب کارکرده ولی ارتباط مؤثر ندارد، نیازها سبب شد مجمع حامیان جامعه نخبگان حوزه را تشکیل بدهیم، مرکز خدمات حوزه علمیه بعنوان پشتوانه در عرصه های مختلف به طلاب کمک می نماید و حمایت آن عمومی است ولی حمایت ما از نخبگان علوم اسلامی و انسانی در سرتاسر کشور موردنظر است و فقط ویژه طلاب نیست.
فخر روحانی بیان نمود: حمایت های مجمع پشتیبانی از جامعه نخبگانی علوم اسلامی در جهت حل مشکل نخبگان است. در این راستا به صورت میدانی مشکلات را شناسایی کرده و سپس در جهت حل آن برنامه ریزی می نماییم. برای مجموعه خود هیچ وقت شان نخبه شناسی را تعریف نکردیم، فهرست نخبگان را از مرکز استعدادهای برتر دریافت می نماییم و با جامعه المصطفی و جامعه الزهرا (س)ارتباط گرفته و به آنها گفتیم نخبگان را به ما معرفی کنند و بر مبنای دهک های معیشتی نخبگان آنها را رتبه بندی می نماییم.
حمایت های مالی مجمع پشتیبانی از جامعه نخبگانی علوم اسلامی توسط خیران انجام می شود
وی افزود: حمایت های مالی ما توسط خیران صورت می گیرد، در فاز نخست ۱۷۵نفر، فاز دوم ۱۰۰ نفر، فاز سوم ۳۵۰ نفر و فاز چهارم ۴۷۰نفر از نخبگان را شناسایی کردیم و بعد از شناسایی حمایت های مان را با عنایت به نیازهایی که داشتند انجام دادیم.
۵ نوبت بسته های معیشتی میان نخبگان علمی توزیع شد
فخر روحانی اظهار داشت: طلاب و روحانیون از سوی مجمع پشتیبانی از جامعه نخبگانی علوم اسلامی به منازل نخبگان می روند و برنامه تکریم این نخبگان انجام می شود. در اولین مرحله معیشت نخبگان موردتوجه است. در همین راستا در پنج نوبت توزیع بسته های معیشتی انجام شد، شهریورماه ۸۵بسته، آبان ماه ۴۴۰بسته و میلاد امیرالمؤمنین(ع) تا بعثت رسول خدا ۱۵۰بسته معیشتی توزیع شد.
مدیرعامل مجمع پشتیبانی از جامعه نخبگانی علوم اسلامی رفع مشکلات نخبگان علمی را مورد تاکید قرارداد و اضافه کرد: بیماری، مسکن و ازدواج نخبگان موردتوجه است، در بخش درمان ۳میلیارد و ۵۰۰میلیون ریال کمک داشتیم و در بخش مسکن۱۸۰میلیون ریال بلاعوض کمک شد، درمجموع ۴میلیارد و ۷۰۰میلیون ریال کمک شد.
وی خاطرنشان کرد: به خاطر اینکه کرامت انسانی نخبگان حفظ شود تاکید بر خروجی کارداریم و خدماتی که انجام می شود در حیطه کتاب و مقالات است که ۳۹اثر حمایت و چاپ و آماده عرضه به بازار است، درمجموع ۱۵۰ مشاوره برای نخبگان داشتیم و دوره مدیریت اسلامی توسط دانشگاه امام صادق(ع) برگزار شد که موردتوجه نخبگان بود.
"توسعه وقف" ازجمله برنامه های مجمع پشتیبانی از جامعه نخبگانی علوم اسلامی است
فخر روحانی توسعه وقف و منابع پایدار را ازجمله برنامه های مجمع پشتیبانی از جامعه نخبگانی علوم اسلامی دانست و اظهار داشت: تلاش می نماییم وقف مشارکتی برای نخبگان علوم اسلامی راه اندازی شود و ارتباط با پژوهشکده ها و مراکز علمی مورد تاکید است، هفت هزار استاد و نخبه حوزه علمیه در سرتاسر کشور داریم که هزار نفر از این عزیزان را شناسایی و موردحمایت قرار می دهیم.
مجمع پشتیبانی از جامعه نخبگانی علوم اسلامی تصریح کرد: سایت حامی نخبه در اختیار افرادی است که اگر استعدادها و توانایی داشته باشند در این سایت قرار داده و ما بررسی نموده و پس ازآن حمایت های لازم را انجام می دهیم.



1399/12/25
13:46:29
0.0 / 5
931
تگهای خبر: بازار , خدمات , دانشگاه , سلامت
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۳
جاویدانی