مختارپور: حضور در كتابخانه ها موجب كاهش بلا های اجتماعی میگردد

مختارپور: حضور در كتابخانه ها موجب كاهش بلا های اجتماعی میگردد

جاویدانی: دبیركل نهاد كتابخانه های عمومی كشور با تاكید بر این سوژه كه كتابخانه ها مراكز فرهنگی و اجتماعی هستند كه موجب كاهش بلا های اجتماعی می شوند، اظهار داشت: امروز بیشتر از ۳۴۰۰ كتابخانه داریم كه نسبت به پیش از انقلاب تعداد آنها به بیشتر از ۹ برابر رسیده است.



به گزارش جاویدانی به نقل از ایسنا، مختارپور پگاه امروز پنجشنبه (۲۴ ابان ماه) در آیین گرامیداشت روز «كتاب، كتابخوانی و كتابدار» و بزرگداشت علامه طباطبایی مفسر قرآن كه در تالار وحدت برگزار شد، با اشاره به اینكه امروز سالروز وفات علامه سیدمحمدحسین طباطبایی است، عالم و مفسر قرآن كه برای كتاب اهمیت و ارزش بسیار زیادی قائل بود و این افتخار ما است كه بخواهیم در روز كتاب و كتابخوانی از این مفسر بزرگ سخن بگوییم.

وی افزود: حالا كه در آستانه چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی هستیم و در روز گذشته با آرمان های امام راحل (ره) تجدید بیعت كردیم، باید به این نكته اشاره كنم كه در چهل سال پیش این انقلاب یك نهال نوپا بود و گروهك ها درصدد از بین بردن آن بودند، اما امروز به سن كمال و بلوغ رسیده است و منطقه و جهان را تحت تاثیر قرار داده است.

دبیركل نهاد كتابخانه های عمومی كشور با اشاره به فعالیت های كتابخانه ها درطی چهل پارسال اظهار داشت: در سال ۵۷ جمعیت ما كمتر از ۳۵ میلیون نفر بود و امروز در حدود ۸۰ میلیون جمعیت داریم. حدودا جمعیت بیشتر از دو برابر شده است. در سال ۵۷ فقط ۳۷۳ كتابخانه عمومی در كشور وجود داشت و امروز بیشتر از ۳۴۰۰ كتابخانه داریم كه به بیشتر از ۹ برابر رسیده است و ما درصدد هستیم كه وضع مطلوب را برای تمام اقشار جامعه در عرصه مطالعه و كتابخوانی فراهم نماییم.

مختارپور اشاره كرد: بر همین مبنا از سال ۹۳ اقدامات زیادی را در عرصه كتابخانه و بخصوص كتابخانه های عمومی داشته ایم. فعالیت های پژوهشی را در هفت سند استانداردسازی رونمایی كرده ایم و به وضع كتابداران و هیات امنا رسیدگی شده است. در این هفته كه هفته كتابداری است، درصدد هستیم این فعالیت ها را كه گاهی به سرانجام نرسیده است را كامل نماییم و نظام جامعه خدمات كتابخانه ای در دست رسیدگی است.

وی افزود: تمام فعالیت های ما باید مبتنی بر فعالیت علمی و پژوهشی باشد تا از فعالیت های سلیقه ای و بدون پشتوانه بر حذر باشیم. در یكسال اخیر دو فعالیت داشته ایم كه خوشبختانه وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نسبت به این سوژه اهتمام ویژه ای داشته اند و كتابخانه های عمومی را بیشتر از گذشته فعال كرده ایم و امروز به تقدیر از فعالان آنها می پردازیم. اگر كتابخانه مركز گفت و گو باشد می تواند محلی برای استدلال و صحبت نسل جوان، نوجوان، كودك و تمام اقشار جامعه باشد. ما در صدد هستیم كه ارتقای آموزش و سلامت اجتماعی را باز داشته باشیم.

دبیركل نهاد كتابخانه های عمومی كشور افزود: ما نهاد كتابخانه های هفت شهر را بر طبق اولویت مورد بررسی قرار دادیم و نقاط ضعف آنها را رفع كردیم و هشت شهر دیگر را باز مورد توجه قرار داده ایم. كتابخانه ها مراكز فرهنگی و اجتماعی هستند كه موجب كاهش بلا های اجتماعی می شوند.



1397/08/24
22:45:11
5.0 / 5
4183
تگهای خبر: فرهنگ , فرهنگ و ارشاد اسلامی , قرآن
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۳
جاویدانی