در نشست خبری اعلام نتایج مسابقات بین المللی قرآن كریم مطرح شد؛

مسابقات بین المللی ایران با عدالت و انصاف كامل داوری می شود

مسابقات بین المللی ایران با عدالت و انصاف كامل داوری می شود

به گزارش جاویدانی با حضور رئیس هیأت داوران رئیس كمیته فنی سی و ششمین دوره مسابقات قرآنی و همینطور با حضور هیأت داوران سومین دوره مسابقات بین المللی قرآن كریم نشست خبری اعلام نتایج سی و ششمین دوره مسابقات بین المللی قرآن كریم در مصلای امام خمینی (ره) برگزار گردید.


به گزارش جاویدانی به نقل از ایسنا، همزمان با آخرین روز از برگزاری سی و ششمین دوره مسابقات بین المللی قرآن كریم نشست خبری و تخصصی كمیته فنی و هیأت داوران این دوره از مسابقات با حضور اصحاب رسانه و خبرنگاران رسانه های جمعی به منظور تشریح تغییرات و ابعاد فنی داوری این دوره از مسابقات بین المللی و پاسخگویی به پرسش های خبرنگاران قبل از برگزاری آئین اختتامیه در مصلای تهران برگزار گردید.
در ابتدای این نشست، میرزاجانی – مسئول فنی این دوره از مسابقات بین المللی قرآن كریم ضمن تشكر از رسانه ها و عوامل اجرایی این دوره از فعالیت های قرآنی اظهار نمود: امسال مسابقات قرآن در سه مرحله مقدماتی، نیمه نهایی و نهایی برگزار گردید كه از نقاط برجسته این مسابقات برگزاری مرحله مقدماتی به صورت غیر حضوری بود. این پالایش اسباب ارتقای سطح فنی مطابقت را فراهم نمود كه اتفاق مباركی است.
وی افزود: داورانی كه به مسابقات قرآنی جمهوری اسلامی ایران می آیند قبل از ورود تصویر شفافی از مسابقات كشور ما بخصوص در حوزه فنی و آئین نامه دارند. ما برای تبیین این امر از فضای مجازی هم بهره برده ایم. شركت كنندگان تا حدود زیادی با ساز و كار مسابقات ایران آشنا بودند و پیوست آموزشی قابل توجهی برای این دوره از مسابقات پیش بینی شده بود. به این معنا كه مشاوره های تخصصی و راهنمایی های تخصصی را از یك ماه قبل از مسابقات قرآن آغاز كردیم كه در چارچوب فایل های ویدئویی و صوتی آنها را ارسال كردیم.
وی اظهار داشت: ۵۷ داور در بخش مهارتی و آوایی از ۱۳ كشور جهان و ۱۰ داور در بخش رساله های قرآنی بودند.
در ادامه این نشست خیریه عچرش – رئیس هیأت داوران بانوان با اشاره به اینكه مسابقاتی كه در جمهوری اسلامی برگزار می گردد بازتاب جهانی دارد، اظهار داشت: هر ساله با حضور بانوان در این مسابقات كشور ایران در سطح جهان مطرح می شود و مسابقات با كیفیت بالاتری برگزار می گردد.
سومین دوره همایش بانوان با داوری ۹ داور از ایران، پنج داور خارجی از كویت، بحرین، لبنان، عراق و افغانستان برگزار گردید. مجموعاً ۷۴ شركت كننده داشتیم كه ۴۸ نفر از آنها بزرگسال از ۲۹ كشور بودند و ۲۶ شركت كننده در حوزه دانش آموزان دختر از ۱۹ كشور داشتیم.
در ادامه، سید الحسین منور – داور اندونزی با تاكید بر این مورد كه سبب افتخارم است كه در این مسابقات شركت می كنم و از سوی خود و دولت اندونزی از جمهوری اسلامی ایران برای برگزاری این مسابقات پرارزش تشكر می كنم اظهار نمود: بعنوان كسی كه افتخار شركت در چندین دوره مسابقات را دارد می گویم كه این مسابقات از ابتدا تا كنون پیشرفت زیادی داشته است و دلیل آن دستورالعمل قوی مسابقات بوده است. آئین نامه قوی یكی از علل پیشرفت این مسابقات بوده است و امسال كه مرحله مقدماتی به صورت غیر حضوری برگزار گردید سطح مسابقات را بالاتر برد و ما هم از این ابتكار در كشور اندونزی بهره می بریم.
در ادامه شیخ محمد عصفور از مصر با تاكید بر این مورد كه از كسانی كه در برگزاری این مسابقات سهیم بودند تشكر می كنم، اظهار داشت: همینطور از ایران كه در حركت راهبردی و اسلام ناب محمدی در جهان مؤثر بوده است تشكر ویژه می كنم. شایسته ترین شخصیت هایی كه باید از آنها تشكر نماییم. نبی اكرم و خاندان ایشان هستند كه قرآن این كتاب مبارك را برای ما هدیه آوردند.
وی اظهار داشت: همانطور كه شعار مسابقات یك كتاب یك امت است ما هم باید به تاسی از قرآن حركت نماییم. چون كه هیچ گاه حقایق قرآن به آخر نمی رسد و واقعیت های شگرفی دارد. تمام واقعیت ها و استفاده از قرآن از قرائت و تلاوت شروع می شود. امیدواریم كه در سایه وحدت به اهداف خود برسیم و این مورد محقق نمی گردد مگر با همكاری یكدیگر.
بدره عبدالعلی از كویت خاطرنشان كرد خدا را شاكرم كه در این دوره از مسابقات حضور دارم. كشور ایران كشوری است كه احیاگر اسلام بود و روح الله خمینی را پرورش داد كه نه تنها احیاگر اسلام بلكه احیاگر انسانیت بود. من در این مسابقات نقطه ای بودم كه در جریان مسابقات تبدیل به كلمه ای شدم و بی گمان در كشور خود از این تجربیات استفاده می كنم.
زینب موحد از افغانستان خاطرنشان كرد در جهان امروز باید الگوی جدیدی از زن مسلمان عرضه بدهیم. بعنوان داور این دوره از مسابقات افتخار می كنم كه در این جمع حضور دارم. زنان امروز مورد تهاجم واقع شدند و زهرهای سهمگین دشمن به سمت آنها است. از این به بعد تصمیم دارم بیشتر وقت خویش را صرف آموزش قرآن كنم. امیدواریم در سال های بعد بیشتر شاهد حضور بانوان در این مسابقات باشیم.
در ادامه عبدالرسول عبایی با تاكید بر این مورد كه در ادوار ابتدایی كل آئین نامه در یك برگه A4 خلاصه می شد اما حالا آئین نامه قطور همراه با جزئیات و مبتنی بر عدالت و انصاف را داریم، اظهار داشت: این حجم و كیفیت با رأی و نظر داوران و كارشناسان تدوین شده است.
رئیس هیأت داوران سی و ششمین دوره مسابقات بین المللی قرآن كریم با اشاره به حضور داوران از سایر كشورها اظهار داشت: اعضای هیأت داوران این رقابت ها همگی به كیفیت و جامع بودن آئین نامه داوری معترض هستند. حتی در مسابقات مالزی هم از آن بهره گرفته اند. ما از راه فضای مجازی تلاش در كیفی سازی مسابقات داریم. در مرحله نیمه نهایی رقابت ها در رشته های قرائت و حفظ در دو سالن مجزا برگزار گردید و سنگینی حضور و كار قضاوت با داوران غیر ایرانی بود كه به مسابقات وجه بین المللی تری بخشید.
این داور و استاد قرآن خاطرنشان كرد: ما پیشنهاد اتحادیه جهانی برای فعالیت های قرآنی را داده ایم تا در فعالیت ها هم افزایی و جامعیت صورت بگیرد. ما برای شركت كنندگان حق اعتراض گذاشته ایم. در حالیكه آئین نامه مسابقات قرآن ما یكی از بهترین آئین نامه ها است ولی حق اعتراض باز است. بدون شك داوران هیچگاه در مسابقات حق شركت كنندگان را ضایع نمی كنند و داوران عدالت را رعایت می كنند و هیچگاه در مسابقات شركت كننده ای بر دیگری برتری ندارد مگر در اجرا.



1398/01/26
15:29:38
5.0 / 5
4407
تگهای خبر: آموزش , احیا , شركت , قرآن
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۵
جاویدانی