برگزاری دوره های ارزیابی و اقراء توسط شورای عالی قرآن

برگزاری دوره های ارزیابی و اقراء توسط شورای عالی قرآن

به گزارش جاویدانی از گیلان معاون نظارت شورای عالی قرآن اظهار داشت: شورای عالی قرآن به دنبال این است با برگزاری دوره های «ارزیابی» و اعطای مدارک ارزیابی به قاریان و مدرسان قرائت و همین طور با برگزاری دوره های «اقراء» قرای ما مجوز قرائت داشته باشند.


علی قاسم آبادی عصر امروز در همایش جامعه قرآنی گیلان که در تالار مرکزی رشت برگزار شد، اظهار نمود: سیاست شورای عالی قرآن درباب شبکه های استانی اولولیت با قرای بومی (نغمات، تواشیح، اذان و قرائت) است و کارهایی نیز تولید شده اما در پخش هنوز موانعی وجود دارد، مدیران استانی را مکلف می نماییم که تولیدات باکیفیت بهتر را پخش کنند.
معاون نظارت شورای عالی قرآن با اعلان اینکه برمبنای آخرین گزارش در ۲۰ روز گذشته هیچ تلاوت تکراری پخش نشده، اضافه کرد: شبکه های صدا و سیما برای شما قراست پس می توانید در زمینه نغمات دینی ابتهال، اذان، تلاوت، دعا، تواشیح و مناجات خوانی فارسی آثار فاخری را برای پخش آماده کنید.
قاسم آبادی با اعلان اینکه قاریان ما باید به فکر تولید نغمات قرآنی باشند، اظهار داشت: در شورای عالی قرآن برای قاری جایگاه خاصی را در نظر می گیریم، قاری باید اجازه یا مجوز قرائت داشته باشد، باید تفسیر بداند.
وی با اعلان اینکه شورای عالی قرآن در عین حال که شاخصه های زیباشناختی تلاوت قرآن را پیگیری می کند به قاریان بهای قاری شدن می دهد، افزود: شورای عالی قرآن به دنبال این است با برگزاری دوره های ارزیابی و اعطای مدارک ارزیابی به قاریان و مدرسان و همین طور با برگزاری دوره های «اقرا» قرای ما مجوز قرائت داشته باشند.
معاون نظارت شورای عالی قرآن با اعلان اینکه ۳۰ درصد مردم لیبی کل قرآن را حفظ هستند، افزود: مجوز قرائت و دوره اقراء در تمام ممالک اسلامی در زمینه آموزش قرآن مرسوم می باشد و ما در این عرصه عقب ماندیم، این شرایط حالا فراهم گشته است و کسانی که مدارک ارزیابی درجه یک و دو داشته باشند برای تحصیل در رشته علوم قرآن در دانشگاه تسهیلات ریالی دریافت می کنند.
قاسم آبادی بیان کرد: باید جوانان را به این سمت هدایت کرد تا عالم قرآنی باشند، قاری خوب باید حداقل ۵ قطعه حفظ باشد و بتواند از حفظ بخواند که این حفظیات در دوره ارزیابی مدنظر قرار می گیرد، علاقمندان می توانند به پایگاه اطلاع رسانی شورای عالی قرآن مراجعه کنند و در دوره ارزیابی شرکت نمایند.
وی افزود: تا حالا از استانهای مازندران، مرکزی، خوزستان، چهارمحال و بختیاری، خراسان رضوی، اردبیل و کردستان ۱۵ اذان تولید شده که در استانهای خودشان پخش می شود، ما به دنبال تولید اذان هایی هستیم که با دارا بودن شاخصه های مربوطه در شبکه ملی و استانی پخش شود، اذان باید زیر پنج دقیقه و بدیع باشد.
معاون نظارت شورای عالی قرآن با اعلان اینکه شورای عالی توسعه قرآنی از زیرمجموعه های تحت نظر مقام معظم رهبری است، اشاره کرد: مقام معظم رهبری امسال در دیدار با جامعه قرآنی بر مسجد محوری و مهندسی تلاوت تاکید داشتند و ما باید در این جهت گام برداریم؛ گلایه شما در خصوص عدم توجه برخی مسئولین مساجد در برگزاری جلسات قرآنی را پیگیری می نماییم.
وی با اشاره به انتظارات مردم از جامعه قرآنی، اشاره کرد: مردم به اهالی قرآن با دیده دیگری می نگرند، معنا ندارد ما خودمان این کتاب را بخوانیم اما به آن عمل نکنیم پس از جوانان قرآنی می خواهم به این مساله بسیار توجه نمایند.




منبع:

1401/03/28
09:41:04
0.0 / 5
457
تگهای خبر: آموزش , دانشگاه , شركت , قرآن
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۲
جاویدانی