امام حسین (ع) در روز عاشورا نهایت خیرخواهی را به منصه ظهور گذاشت
به گزارش جاویدانی رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با تاكید بر این مساله كه در تمام صحنه های كربلا اثری از خودبینی نمی بینیم و هر آنچه است عشق به باقی است، اظهار داشت: ما امروز در پنجمین جایزه جهانی اربعین جمع شده ایم كه مظاهر خیرخواهی و محبت امام حسین (ع) به خداوند را در صحنه كربلا ببینیم. به این دوره از اختتامیه جشنواره اربعین 4000 اثر از 19 كشور با موضوعات عكس، سفرنامه و فیلم ارسال شده است.
به گزارش جاویدانی به نقل از ایسنا، ابوذر ابراهیمی تركمان بامداد امروز (سه شنبه، ۹ مهرماه) در اختتامیه پنجمین جایزه جهانی اربعین كه با حضور اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور، سیدعباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، حداد عادل، آیت الله تسخیری و نمایندگان كشورهای مختلف و شركت كننده در پنجمین جایزه جهانی اربعین كه در سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی انجام شد با اشاره به اینكه یكی از مسائل و آموزه هایی كه دین اسلام به ما سفارش می كند این است كه انسان خودبین نباشد بلكه خدابین باشد، اظهار نمود: خودبینی مانع خدابینی است.
ایشان سپس با اشاره به حدیث « حسین منی و انا من حسین، احب الله من احب حسینا» اظهار داشت: این روایت در ۱۰ منبع از برادران اهل سنت نیز ذكر شده است كه یكی از آنها ابن شعبه است. «احب الله من احب حسینا» یا اخبار است یا انشاء. به قرینه بخش اول یعنی روایت «حسین منی و انا من حسین» علما می گویند این اخبار است یعنی دوست دارد خداوند كسی را كه حسین را دوست داشته باشد.
رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی افزود: یكی از اشكالات بشر خودبینی است و خاصیت عشق این است كه انسان را از خودبینی به دگربینی هدایت می كند. این دگربینی یا عشق به اجسام و اشیا است كه عشقی یك طرفه شمرده می شود و یا نسبت به دیگری است كه او هم می تواند به ما عشق بورزد. جاذبه عشق دو طرفه یا باقی است یا فانی. عشق های مجازی همه فانی هستند و عشق واقعی و باقی خداوند است.
ابراهیمی تركمان افزود: خداوند در آیات قرآنی می فرماید از آنچه كه دوست دارید ببخشید. انسان خودرا بیشتر از همه دوست دارد و یك لحظه از یاد خود غافل نمی گردد. توجه انسان به خویشتن مانع توجه به خداوند می شود اما اگر انسان از خود خالی شد به دیگری توجه می كند. امام حسین (ع) در روز عاشورا فقط به خداوند توجه كرد و خداوند هر آنچه داشت به امام حسین (ع) بخشید و امام حسین (ع) نیز هر آنچه داشت را به خداوند داد. در تمام صحنه های كربلا اثری از خودبینی نمی بینیم. هر آنچه هست عشق به باقی و خداوند است. حتی یك مورد عشق فانی دیده نمی گردد. امام حسین (ع) از همه چیز می گذرد به جهت اینكه بنده ها را از جهالت رهایی بدهد. امام حسین (ع) در فنا، بقا پیدا كرد.
وی ادامه داد: امام حسین (ع) در روز عاشورا نهایت خیرخواهی را به منصه ظهور گذاشت. امروز جمع شده ایم كه مظاهر این خیرخواهی و محبت امام حسین (ع) به خداوند را در صحنه كربلا ببینیم. پنجمین دوره اختتامیه جایزه جهانی اربعین در حالی برگزار می گردد كه بیشتر از ۴۰۰۰ اثر از ۱۹ كشور به این دوره ارسال شده است كه این آثار با موضوعات عكس، سفرنامه و فیلم است واز ۱۱ كشور برگزیده تقدیر و تجلیل می نماییم. همین طور امسال با حضور آقای جهانگیری پوستر جایزه ششم اربعین را نیز رونمایی می نماییم و امیدواریم در سال آینده تعداد آثار هنری كه به این جشنواره ارسال می شود فراگیرتر و بیشتر باشد.
منبع: جاویدانی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب