کتابی در رابطه با انحلال حزب توده مورد توجه مخاطبان انجمن سپاس
به گزارش جاویدانی، انجمن پیشکسوتان سپاس، با ۵۳ عنوان کتاب تازه در رابطه با شهدای اطلاعات و امنیت در نمایشگاه کتاب حضور دارد.
به گزارش جاویدانی به نقل از مهر، نمایشگاه بین المللی کتاب تهران سال جاری شاهد حضور پررنگ «انجمن پیشکسوتان سپاس» بود؛ انجمنی که مجموعه آثار و پژوهش های خویش را در حوزه شهدای اطلاعات و امنیت عرضه نموده است. مسئول غرفه و مدیر روابط عمومی این انجمن، پروانه هادی زاده در گفتگو با خبرنگار مهر به معرفی برنامه ها و خصوصیت های آثار این دوره پرداخت.
هادی زاده ضمن اشاره به اهمیت معرفی شهدای اطلاعات که اغلب گمنام هستند، اظهار داشت: شهدای اطلاعات غالباً نامشان دیر شناخته می شود و فرایند معرفی زندگی و خدمات شان معمولا ۳۰ تا ۴۰ سال زمان می برد. ما در انجمن پیشکسوتان سپاس توانسته ایم با تولید ۵۳ عنوان کتاب در حوزه امنیت، این شهدای گرانقدر را به جامعه معرفی نماییم.
وی اضافه کرد: فعالیتهای انجمن در سه محور اصلی شکل گرفته است: محور «چشمان آسمانی انقلاب اسلامی» که به زندگی نامه و سیره شهدای اطلاعات می پردازد، محور «امنیت بدون مرز» که شامل داستان ها و رمان های مبتنی بر موضوعات امنیتی است و محور «تاریخ شفاهی» که آثار شاخص و پرمخاطب انجمن در این بخش جای گرفته اند.
هادی زاده به کتاب های مطرح انجمن اشاره نمود و اظهار داشت: کتاب «سیروان» یک رمان امنیتی مبتنی بر حقیقت است که استقبال زیادی از آن شده است. همینطور کتاب «شبیخون به خفاش» روایتی از قائله تبریز در دهه ۶۰ است که توسط یکی از افراد امنیتی نوشته شده است.
وی افزود: کتاب «وقت محدود» که تاریخ شفاهی انحلال حزب توده را بازگو می کند و به تشریح عملیات امیرالمؤمنین می پردازد، مورد توجه خاص مخاطبان قرار گرفته است. این عملیات توسط نخستین فرمانده اطلاعات سپاه، شهید «سید کاظم کاظمی» طراحی شده است.
هادی زاده در رابطه با استقبال مخاطبان بیان نمود: مخاطبان خاص ما معمولا شامل بزرگانی هستند که مرتب به غرفه سر می زنند، اما مهم تر از آن قشر دانشجو است که بخصوص در مبحث تاریخ شفاهی و امنیت علاقه مند هستند. کتاب هایی مانند «سراب آزادی» که خاطرات خانم «سنجابی» از سازمان منافقین را روایت می کند، برای دانشجویان دهه ۸۰ بسیار جذاب و مفید بوده است.
وی از دشواری های معرفی شهدای گمنام گفت و اضافه کرد: خیلی از خانواده های شهدایی که تازه زندگی نامه شان انتشار یافته، حتی اطلاع دقیقی از شهادت عزیزانشان ندارند و فکر می کنند فرزندشان جذب نیروهای مخالف شده است. این موضوع سبب می شود کار معرفی شهدای ما سخت تر باشد، اما همچنان به راه خود ادامه می دهیم.
منبع: javidani.ir
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب