بهفر:
کارگاه ها را جایگزین مشاغل خانگی نماییم
به گزارش جاویدانی، مدیرکل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، از عرضه پیشنهاد تسهیل اعطای مجوز کارگاه برای جایگزینی کارهای تولیدی خانگی اطلاع داد.
به گزارش جاویدانی به نقل از ایفدانا، عبدالعظیم بهفر اظهار داشت: قسمتی از کارهای تولیدی توسط مسئولان فنی و در قالب مشاغل خانگی صورت می گیرد که از نظر سازمان غذا و دارو نیازمند ساماندهی است.
وی اضافه کرد: یکی از راه حل ها، تفکیک پرونده هایی است که ریسک پایین تری دارند و می توان فرایند رسیدگی به آنها را آسانتر کرد. حدود ۳۰ درصد این پرونده ها در گروه پرونده های کم ریسک قرار می گیرند که امکان تسهیل فرایند آنها وجود دارد.
بهفر افزود: با این وجود، در کارهای در رابطه با مشاغل خانگی، مسایل انسانی و سلامت می تواند ریسک بوجود آورد و بنابراین باید متناسب با نوع فعالیت، سازوکار نظارتی مناسبی درنظر گرفته شود.
مدیرکل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو خاطرنشان کرد: پیشنهاد ما این است که برای اشخاصی که قصد ورود به فعالیت اقتصادی و تولید دارند، تسهیلاتی برای اعطای مجوز کارگاه درنظر گرفته شود تا بجای ایجاد مشاغل خانگی، امکان فعالیت آنها در قالب کارگاه فراهم گردد.
وی اضافه کرد: از نظر نظارتی، مدیریت و کنترل کارگاه ها برای سازمان امکان پذیرتر است و می توان نظارت های لازم را با دقت بیشتری انجام داد. بدین سبب تسهیل مسیر ایجاد کارگاه می تواند به ساماندهی کارهای تولیدی کمک نماید.
بهفر در ادامه در رابطه با تولید قراردادی اظهار داشت: تولید قراردادی موضوع تازه ای برای سازمان غذا و دارو نیست و این فرایند قبل از وزارت صنعت و در دهه ۹۰ هم در سازمان انجام می شده است.
وی تصریح کرد: فرآیندهای در رابطه با تولید قراردادی از قبل وجود داشته و نکاتی که باید در این مورد مورد توجه قرار گیرد هم طی سالیان مختلف بررسی و در فرآیندهای اجرائی لحاظ شده است.
مدیرکل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو تاکید کرد: هدف از این اقدامات، تسهیل کارهای تولیدی در کنار حفظ الزامات نظارتی و صیانت از سلامت مردم است و تلاش می شود مسیر فعالیت تولیدکنندگان در چهارچوب های شفاف و قابل نظارت دنبال شود.
به گزارش جاویدانی به نقل از ایفدانا، عبدالعظیم بهفر اظهار داشت: قسمتی از کارهای تولیدی توسط مسئولان فنی و در قالب مشاغل خانگی صورت می گیرد که از نظر سازمان غذا و دارو نیازمند ساماندهی است.وی اضافه کرد: یکی از راه حل ها، تفکیک پرونده هایی است که ریسک پایین تری دارند و می توان فرایند رسیدگی به آنها را آسانتر کرد. حدود ۳۰ درصد این پرونده ها در گروه پرونده های کم ریسک قرار می گیرند که امکان تسهیل فرایند آنها وجود دارد.بهفر افزود: با این وجود، در کارهای در رابطه با مشاغل خانگی، مسایل انسانی و سلامت می تواند ریسک بوجود آورد و بنابراین باید متناسب با نوع فعالیت، سازوکار نظارتی مناسبی درنظر گرفته شود.مدیرکل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو خاطرنشان کرد: پیشنهاد ما این است که برای اشخاصی که قصد ورود به فعالیت اقتصادی و تولید دارند، تسهیلاتی برای اعطای مجوز کارگاه درنظر گرفته شود تا بجای ایجاد مشاغل خانگی، امکان فعالیت آنها در قالب کارگاه فراهم گردد.وی اضافه کرد: از نظر نظارتی، مدیریت و کنترل کارگاه ها برای سازمان امکان پذیرتر است و می توان نظارت های لازم را با دقت بیشتری انجام داد.
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب