حجت الاسلام میركتولی:

مدیران در مقابل زیردستان و مردم با عدالت رفتار كنند

مدیران در مقابل زیردستان و مردم با عدالت رفتار كنند

به گزارش جاویدانی سخنران حرم حضرت معصومه(س) اظهار داشت: هر انسانی در هر پست و مقامی كه دارد اگر با كارمندان و زیر دستان خود با عدالت رفتار نكند و نظرات خودرا تحمیل نماید در حقیقت همانند فرعون است.


به گزارش جاویدانی به نقل از ایسنا، حجت الاسلام میركتولی شامگاه گذشته در شبستان امام خمینی(ره) طی سخنانی اظهار نمود: قرآن كریم برای رسیدن انسان به حیات طیبه و سعادت دنیوی و اخروی دو خاصیت مهم آبادانی خانه درون و اصلاح اعمال و رفتار بیرونی به واسطه عمل صالح را سفارش می كند كه نقش مهمی در این خصوص دارند.
وی اضافه كرد: مهم ترین ركن ایمان، پایبندی به اعتقادات و باورهاست و یكی از اعمال مهم ایمانی، انصاف است؛ بنابر روایت وارده از نبی گرامی اسلام، داشتن انصاف نسیمی از نسیم های بهشت است.
سخنران حرم بانوی كرامت اشاره كرد: حضرت علی مقابل السلام در روایتی می فرمایند كتاب آسمانی تورات با پنج جمله اختتام می یابد و من دوست دارم در آغاز هر روز این جملات را مطالعه و تكرار نمایم كه نخستین جمله درباب عالمی است كه به علمش عمل نكند كه این عالم به مثابه ابلیس است.
میركتولی اشاره كرد: ابلیس شش هزار سال عبادت خداوند را به جا آورد اما در نهایت به خاطر تكبر و بالاتر دانستن خود از درگاه الهی مطرود شد؛ انصاف این است كه انسان خودرا بالاتر از دیگران نبیند و هر آنچه برای خود نمی پسندد برای دیگران هم نپسندد و تواضع داشته باشد.
وی تصریح كرد: جمله دوم تورات این است كه سلطانی كه با زیردستان و رعیت خود به عدالت و انصاف رفتار نكند، همانند فرعون است، هر انسانی در هر پست و مقامی كه دارد اگر با كارمندان و زیر دستان خود با عدالت رفتار نكند و نظرات خودرا تحمیل نماید در حقیقت همانند فرعون است و بدترین عذاب در قیامت برای متكبرین و فرعونیان است.
سخنران حرم بانوی كرامت در ادامه اظهار داشت: سومین جمله این است كه انسان فقیر طمع كاری كه در مقابل ثروتمندان از خدا غافل به طمع ثروت، خودرا ذلیل و خوار نماید همانند یك سگ است، كه باید در این خصوص توجه كافی داشته باشیم و كرامت خودرا در مقابل ثروتمندان پایمال نكنیم.
میركتولی اشاره كرد: چهارمین جمله تورات درباب افراد ثروتمندی است كه از مال خود در دنیا بهره ای نمی برند كه این ثروت به خشت تشبیه شده است، افراد ثروتمند پیش از اینكه از دنیا بروند از مال خود در جهت درست استفاده ببرند و انفاق داشته باشند و از مستمندان دستگیری نمایند.
وی درانتها تاكید كرد: جمله پنجم تورات درباب زنانی است كه به غیر لزوم و نیاز از منزل خارج می شوند كه به كنیز تشبیه شده اند؛ زنان جامعه اسلامی توجه داشته باشند بدون لزوم در كوچه و بازار رها نشوند تا اسیر هوس های آلوده نشوند.




منبع:

5.0 / 5
4143
1398/08/03
22:31:06
تگهای خبر: بازار , قرآن
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۲
لینک دوستان جاویدانی
جاویدانی