عضو مجلس علمای اندونزی:

اقتدار ایران مرهون تبعیت از قرآن كریم است

اقتدار ایران مرهون تبعیت از قرآن كریم است

به گزارش جاویدانی شكرا مأمون، عضو مجلس علمای اندونزی شهر بانتن اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران كشوری است كه تعالیم اسلامی و قرآنی را در امور كشور اجرا كرده و این همان دلیل ایستادگی و پیشرفت این كشور در 40 سال قبل بوده است.


به گزارش جاویدانی به نقل از روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، به همت رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در اندونزی و با همكاری دانشگاه سلطان مولانا حسن الدین شهر بانتن، سمینار «اعتدال دینی: الگوگیری از حضرت محمد(ص) در ایجاد صلح و وحدت امت» (۴ آذرماه) با حضور شخصیت های فرهنگی، اساتید و دانشجویان در این دانشگاه انجام شد.
فوزالایمان، رئیس دانشگاه اسلامی سلطان مولانا حسن الدین بانتن در سخنانی، برگزاری این سمینار را بسیار با اهمیت توصیف كرد و اظهار داشت: امروز جهان اسلام با مشكلات بسیاری مواجه می باشد كه یكی از دلیلهای اصلی آنرا می توان افراط گرایی دانست كه متأسفانه دشمنان اسلام از فهم نادرست بعضی از مسلمانان از قرآن كریم سوء استفاده می نمایند.
وی ادامه داد: ایدئولوژی ناصحیح نیز عامل دیگری از افراط گرایی است و باید به اصل اسلام بازگردیم كه همان اعتدال دینی است، نه افراط و نه تفریط.
فوزالایمان تاكید كرد: امروز استقلال ایران نمونه بارزی از استقلال اسلامی است و ایران با توانمندی و باورهای دینی و متكی به سرمایه های اصلی خود در مقابل آمریكا ایستاده است.

حضرت محمد(ص) پیام آور رحمت است
مهرداد رخشنده، رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در اندونزی هم در سخنانی، اظهار داشت: هفته وحدت در عصر حاضر یادگار پیر فرزانه انقلاب اسلامی، حضرت امام خمینی(ره) است و افتخار ما مسلمانان این است كه حضرت محمد(ص) پیام آور رحمت است و به نژاد و قوم خاصی متعلق نبوده و به تمام بشریت متعلق می باشد و منادی صلح و دوستی است.
وی افزود: حضرت محمد(ص) بهترین الگو در تاریخ بشریت برای همزیستی مسالمت آمیز و تعامل با مخالفان در جامعه است. در دنیای امروز، در زمینه مسائل اجتماعی، فرهنگی، باید بیشتر به سیره و دیدگاه رسول اكرم (ص) توجه داشته باشیم و با تعامل بیشتر در اصلاح جامعه بكوشیم.
رخشنده در بخش دیگری از سخنان خود، اضافه كرد: تنها قلب های تاریك و بی ایمان است كه برابر رحمت الهی مقاومت می كنند و دشمنی می ورزند و حاضر نیستند جوامع بشری از آثار رحمت الهی بهره مند شوند. اسلام به ما می آموزد كه تنها دشمن جامعه بشری همین گروه هستند كه خودرا به شیطان فروخته اند.
وی همچنین، تصریح كرد: با عنایت به شرایط دنیای اسلام، هرچه همدلی، اخوت و برادری میان ملت های مسلمان بیشتر شود زمینه بالندگی، رشد مشترك فكری و اعتقادی در جوامع اسلامی فراهم می آید.
زكریا شافعی، از اعضای مجلس علمای اندونزی شهر بانتن در سخنان خود، اظهار نمود: اعتدال دینی از مباحث مهم مجلس علمای اندونزی بوده و نقش این مجلس، تلاش در شناساندن عقاید انحرافی در جامعه است.
سخنران بعدی سمینار، شكرا مأمون، معاون رئیس نهضت العلماء شعبه بانتن و عضو مجلس علمای اندونزی شهر بانتن بود كه در سخنانش مطرح كرد: در دین اسلام مهمترین حق انسان، آزادی برای انجام عقاید خود است.
وی ادامه داد: جمهوری اسلامی ایران كشوری است كه تعالیم اسلامی و قرآنی را در امور كشور اجرا كرده و این همان دلیل ایستادگی و پیشرفت جمهوری اسلامی ایران در ۴۰ سال قبل در مقابل دشمنان خود بوده است.
اسنوی شربینی، از مسئولان سازمان محمدیه شعبه بانتن هم در سخنان خود، اظهار داشت: مسلمان خوب، شهروند خوب هم هست و هر مسلمان اندونزی باید مُوَحِّد ملت اندونزی باشد.
درانتها این سمینار، طرح پرسش و پاسخ میان دانشجویان و سخنرانان حاضر در سمینار اجرا شد.




منبع:

5.0 / 5
4706
1398/09/06
16:04:08
تگهای خبر: دانشگاه , سمینار , فرهنگ , قرآن
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۳
جاویدانی