یك استاد حوزه علمیه:

الگوی رفتار فاطمی بعد از ۱۴۰۰ سال كمرنگ نشده است

الگوی رفتار فاطمی بعد از ۱۴۰۰ سال كمرنگ نشده است

قزوین مدیر حوزه علمیه التفاتیه قزوین اظهار داشت: وقتی بین الگو و جماعت الگوگیرنده فاصله ۱۴۰۰ ساله ایجاد شود الگوگیرندگان فکر می کنند فاصله عمیقی بین خود و الگویشان وجود دارد اما باید بگوییم که قرآن برای هر عصری تازگی دارد، حضرت زهرا (س) هم همواره در طول زندگی پیرو آموزه های قرآن کریم بودند.


حجت الاسلام محمدعلی عبداللهی در گفتگو با ایسنا اظهار نمود: وقتی بین الگو و جماعت الگوگیرنده فاصله ۱۴۰۰ ساله ایجاد شود الگوگیرندگان فکر می کنند فاصله عمیقی بین خود و الگویشان وجود دارد اما باید بگوییم که قرآن برای هر عصری تازگی دارد، حضرت زهرا (س) هم همواره در طول زندگی پیرو آموزه های قرآن کریم بودند ازاین رو الگوی ما نسبت به حضرت زهرا (س) معیار قرآنی و اسلامی است.
وی افزود: در کیفیت تربیت فرزند و کیفیت رسیدگی به خانه، قرآن و دستورات قرآن کریم ملاک است و حضرت زهرا (س) هم به این نکته توجه داشتند؛ با نشاط کردن خانه و همراهی کردن با شوهر قانون حضرت زهرا (س) بود.
مدیر حوزه علمیه التفاتیه قزوین تصریح کرد: دین برای هر زمان دستورات خویش را داده است بنابراین نمی توانیم فاصله زمانی را بهانه قرار دهیم و خودمان را از رفتار فاطمی دور کنیم؛ زنان، مردان و فرزندان بایستی با الگو قرار دادن خانواده حضرت رسول (ص) و امیرمومنان (ع) زندگی خویش را تنظیم کنند.
وی ضمن اشاره به اینکه در گذر زمان ۱۴۰۰ ساله ملاک ساده زیستی تغییر نکرده است، خاطرنشان کرد: در زمان حضرت رسول (ص) افراد ثروتمند زیادی وجود داشتند و شاید اگر ثروتمندان هم اکنون را با ۱۴۰۰ سال پیش مقایسه نماییم ثروتمندان عصر حاضر ثروت کمتری داشته باشند اما حضرت زهرا (س) با فروختن یک زره زندگی خویش را آغاز کردند.
حجت الاسلام عبداللهی با تاکید بر اینکه خانواده ها چشم و هم چشمی را ملاک قرار ندهند، بیان نمود: وقتی چشم و هم چشمی اتفاق افتد بهانه ای برای فروپاشی خانواده خواهد بود، وقتی ملاک دینی و قرآنی الگو قرار گیرد زن و شوهر در بدترین شرایط یار و یاور هم بوده و احساس خوشبختی خواهند کرد.
وی تشریح کرد: زوجین باید ببینند چه چیزی همسرانشان را خوشحال و چه چیزی فرزندان را از فساد دور می کند؛ اینطور نیست که بگوییم در زمان حضرت زهرا (س) فساد به کیفیت امروز نبود اگر دقت نماییم و تاریخ را بخوانیم خواهیم دید که در آن زمان فساد بیشتر از امروز بود. باید ببینیم چه چیزی به منظور زندگی عادی ما مضر است تا از آنها دوری و فرزندان خویش را نسبت به آنان حساس نماییم. در عصر پیامبر (ص) قمار بازی می کردند و فحشا و منکر هم بود اما خانواده حضرت زهرا (س) از این منکرات دور بودند ازاین رو در عصر حاضر باید قرآن و دین ملاک عمل ما باشد تا فرزندان خویش را به درستی تربیت نماییم.
مدیر حوزه علمیه التفاتیه قزوین تاکید کرد: اگر به حرام ها و حلال ها در سایه قرآن نگاه نماییم خواهیم دید که امروز هم سخن حضرت زهرا (س) حرف نخست را می زند. در عصر ما در مهدکودک ها به فرزندان رقص آموزش می دهند اگر به تاریخ نگاه نماییم در عصر حضرت زهرا (س) رقص بیشتر از امروز رواج داشت اما حضرت زهرا (ص) به حضرت زینب (س) رقص آموزش نمی دادند بلکه قرآن آموزش می دادند.
وی خاطرنشان کرد: کار رسانه تنها فرستادن پیام و بمباران اطلاعاتی است در فتنه ۸۸ رسانه ها و پیام رسان های غربی دائما خبر می رساندند هم اکنون در آمریکا رسانه ای مانند توئیتر را قطع می کنند چون می دانند رسانه تأثیرگذار است.
حجت الاسلام عبداللهی در انتها اضافه کرد: ازاین رو رسانه سبب می شود دین و آموزه های دینی در جامعه نشر پیدا کند؛ هم اکنون به خاطر کرونا شرایط سخنرانی در جمع از بین رفته است و به علت وسایل ارتباط جمعی هم انگیزه، زمینه و فرصت برای گوش دادن وجود ندارد؛ بنابراین درعصر ارتباطات باید سخنانمان را به صورت کوتاه بیان نماییم تا همه از آن بهره مند شوند.



0.0 / 5
996
1399/10/28
15:11:52
تگهای خبر: آموزش , زندگی , قرآن , كیفیت
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۲
جاویدانی