یكصدوسی وسومین شماره ماهنامه مدیریت ارتباطات منتشر گردید

یكصدوسی وسومین شماره ماهنامه مدیریت ارتباطات منتشر گردید

به گزارش جاویدانی شماره صدوسی وسوم ماهنامه مدیریت ارتباطات با پرونده ویژه پروپاگاندای رسانه ای اسرائیل، پیشنهاد تاسیس شبکه تلویزیونی اختصاصی دولت و پرونده بررسی تأثیر شبکه اجتماعی کلاب هاوس منتشر گردید.



به گزارش جاویدانی به نقل از روابط عمومی ماهنامه مدیریت ارتباطات، شماره صدوسی وسوم ماهنامه مدیریت ارتباطات با پرونده ویژه پروپاگاندای رسانه ای اسرائیل، پیشنهاد تاسیس شبکه تلویزیونی اختصاصی دولت و پرونده بررسی تأثیر شبکه اجتماعی کلاب هاوس بر امکان گفت و گو منتشر گردید. در شماره جدید گزارش ها، گفت وگوها، مقاله ها و یادداشت هایی درباره حمله اسرائیل به غزه و پروپاگاندای اشغال، تئاتر و تبلیغ، هفته روابط عمومی، تأثیر شبکه اجتماعی کلاب هاوس بر امکان گفت و گو و... را می خوانید.
پرونده ویژه پروپاگاندای رسانه ای اسرائیل
پرونده ویژه شماره ۱۳۳ ماهنامه مدیریت ارتباطات درباره پروپاگاندای اسرائیل و خاموش کردن جریان اطلاع رسانی از وضعیت فلسطینیان است. اسرائیل در جنگ اخیر مرتکب جنایت های پرشماری شد که یکی از آنها انهدام ساختمان رسانه های بین المللی در غزه بود. اقدامی نمادین که نشان میدهد پروپاگاندای اسرائیل هیچ تصویر دیگری را جز آنچه خودش می خواهد بازنمایی شود، تحمل نمی نماید. دستگاه پروپاگاندای اسرائیل با لابی های پرنفوذ نه فقط رسانه های اصلی، که حتی شبکه های اجتماعی را زیر نفوذ دارد. در این پرونده، فرهاد محرابی، پژوهشگر فلسفه سیاسی، در مقاله ای نقش رسانه ها را در مشروعیت بخشی به آنچه فاشیسم آپارتایدی اسرائیل خوانده، بررسی نموده است.
ترجمه مصاحبه Truthout با نوام چامسکی، نظریه پرداز سیاست خارجی هم خواندنی است. وی در این مصاحبه علل ژئواستراتژیک و امنیتی حمایت آمریکا از اسرائیل را بازگو می کند. درباره عملکرد بحث برانگیز شبکه های اجتماعی در حذف یا محدود کردن محتواهای حمایتی از فلسطینیان هم دو مقاله نسبتا جامع می خوانید.
علی ورامینی، سردبیر ماهنامه مدیریت ارتباطات هم در یادداشتی به نقش رسانه ها در کژفهمی عمومی از مساله تجاوز اسرائیل به فلسطین پرداخته و نوشته «بازنمایی ناقص یا نادرست رسانه ای از مساله فلسطین سبب شده که نه فقط عمده مردم که حتی روشنفکران هم درکی از مساله نداشته باشند یا دست کم برای شان مساله نباشد».
تاسیس شبکه تلویزیونی اختصاصی دولت
مدیرمسئول نشریه هم سرمقاله خود پیشنهاد داده شبکه تلویزیونی ویژه دولت در صداوسیما راه اندازی شود. امیرعباس تقی پور برای این پیشنهاد خود پنج دلیل آورده است. به نوشته تقی پور «تاسیس شبکه تلویزیونی دولت به نفع مردم است؛ اگر دروغ گفتند و قصد عوام فریبی داشتند، دست کم برای دومین بار در انتخابات ریاست جمهوری رأی نخواهند آورد».
پرونده کلاب هاوس، از حرف مفت تا امکان گفت وگو
موضوع پرونده دیگر شماره ۱۳۳ ماهنامه مدیریت ارتباطات، کلاب هاوس است. سوال این است آیا کلاب هاوس می تواند در بین ایرانیان که فرهنگ شفاهی قوی دارند، راهی متفاوت از دیگر پلت فرم های محبوب طی کند؟ مسعود سپهر، جامعه شناس سیاسی در یادداشتی هشت خصوصیت کلاب هاوس را برجسته کرده که به نوشته او با نیاز انسان ها به گفت و گو ارتباط دارد. محسن آزموده، در مقاله ای، وراجی و پرحرفی در آراء و نظریه های مارتین هایدگر را موشکافی کرده است. سیدعبدالجواد موسوی، سردبیر خبر آنلاین هم در مصاحبه ای گفته حرفه روزنامه نگاری با حضور شبکه هایی مثل کلاب هاوس از بین نخواهد رفت.
صفحاتی درباره روابط عمومی؛ انطباق غذایی ایرانیان و...
در شماره جدید ماهنامه مدیریت ارتباطات، بهروز غریب پور، نویسنده و کارگردان تئاتر در مقاله ای از قدمت و قدرت تبلیغ و پیوند آن با تئاتر نوشته است. در این شماره گزارشی هم از دیدارها و کارهای شورای سیاست گذاری هفته روابط عمومی را می خوانید. نیوشا طبیبی در سلسله یادداشت های خود برای صفحه «زیبایی شناسی غذا»، این دفعه از خصلت انطباق و پذیرش مواد خوراکی در بین ایرانیان نوشته است. وی در قسمتی از نوشته خود آورده است: «انعطاف و پذیرش به ما این امکان را داده که مزه ها و طعم های مختلف را بچشیم و آنها را در خوراک های خود به کار ببریم.»
در شماره ۱۳۳ ماهنامه مدیریت ارتباطات، شاهو صبار، مریم بهریان، راحیل صفوی، مهدی آزموده، امیررضا رشیدخانی، جسیکا باکزبام، برانکو مارستیک، دکتر بابک زمانی، جمال اکبرزاده و... هم آثار و نوشتارهایی دارند.
صاحب امتیاز این ماهنامه مؤسسه مطبوعاتی دایره رنگی ایده آل، مدیرمسئول: امیرعباس تقی پور، سردبیر: علی ورامینی، رئیس شورای سیاست گذاری: سید غلامرضا کاظمی دینان، مدیر اجرائی و هماهنگی: بهنام تقی پور، طراح جلد: وند/ حامد شجاعی، مدیر هنری: یوسف فروتن، ویراستار: محدثه گودرزنیا، روابط عمومی: یگانه قاسمی و دیگر همکاران ماهنامه مدیریت ارتباطات: بهروز تقی پور، روشن مهدوی نیا، سمیرا کیانی، آزاده آخوندی هستند.


منبع:

1400/03/29
11:21:22
0.0 / 5
868
تگهای خبر: زیبایی , فرهنگ
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۲
جاویدانی