نماینده مركز نورسلطان نظربایف:

پیروان ادیان مختلف با صلح و دوستی در قزاقستان زندگی می کنند

پیروان ادیان مختلف با صلح و دوستی در قزاقستان زندگی می کنند

به گزارش جاویدانی یرژان بایلول همدلی پیروان ادیان نسبت به مقدسات یکدیگر را ضروری دانست و اظهار نمود: پیروان ادیان و مذاهب مختلف با صلح و دوستی در قزاقستان زندگی می کنند.


به گزارش جاویدانی به نقل از روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، یرژان بایلول، نماینده مرکز نورسلطان نظربایف در توسعه گفتگو بین دینی و تمدنی در سخنرانی خود در وبینار «گفت وگوی ادیان در راه صلح و هماهنگی» که با هماهنگی مرکز توسعه گفت وگوی دینی و تمدنی نظربایف قزاقستان و سفارت این کشور در تهران برگزار شد، خواهان گسترش همکاری‎ های دینی بین دو کشور شد.
وی با اشاره به خشونت ها و افراط گری ها در جهان اظهار داشت: بدون شک تعامل و گفتمان رهبران مذهبی با یکدیگر، مانع نسبت دادن خشونت ها به دین مبین اسلام می شود.
یرژان بایلول همچنین، درک متقابل دینی و اعتقادی و آشنایی ادیان و مذاهب از وضعیت یکدیگر و همدلی پیروان ادیان نسبت به مقدسات یکدیگر را ضروری دانست.
وی با بیان اهمیت برگزاری کنگره رهبران ادیان جهانی و سنتی اظهار نمود: قزاقستان تجربیاتی غنی در زمینه همزیستی ادیان و مذاهب دارد. این کشور همیشه سرزمین صلح و سازش و سازگاری بوده و اقوام مختلفی از ادیان و مذاهب با صلح و دوستی در کنار یکدیگر زندگی کرده اند.
یرژان بایلول در ادامه سخنانش، هم اندیشی، تنوع دینی، گفت وگوی ادیان و همزیستی مسالمت آمیز اقوام مختلف در جمهوری قزاقستان را تصریح کرد.
نماینده مرکز نورسلطان نظربایف در توسعه گفتگو بین دینی و تمدنی بر نقش جمهوری قزاقستان در ترویج گفت وگوی بین دینی و بین فرهنگی در جهان در قالب کنگره رهبران ادیان جهانی و سنتی تاکید کرد.
وی اشاره کرد: اطمینان دارم برگزاری اینگونه میزگردها سبب صلح و دوستی قزاقستان و سایر کشورها خصوصاً جمهوری اسلامی ایران می شود. امیدوار هستم نشست امروز سبب شود تا با یکدیگر تعامل و تفاهمی سازنده بیش از گذشته برقرار نماییم.
دین مقدمه وحدت جهان اسلام است
سریک یگیزبایف، معاون وزیر اطلاعات و توسعه اجتماعی قزاقستان به تبیین اهمیت مسئله گفتگوی بین ادیان و تمدن ها پرداخت و در ادامه، اسخت اورازبای، سفیر قزاقستان در تهران نیز در سخنرانی خود، مدل منحصر به فرد قزاقستانی در شکل دهی گفتگوی بین دینی و قومی را معرفی و ابراز امیدواری کرد که ایران و قزاقستان در آینده در راه تحقق اهداف مشترک دراین زمینه بیش از پیش همکاری کنند.
یرشاد اونگاروف، نایب مفتی و معاون رییس اداره مسلمانان قزاقستان با تعریفی از مفهوم وحدت و برادری از منظر قرآن کریم، اظهار داشت: باید از قدرت دین برای افزایش حس برادری و تقویت وحدت جهان اسلام و احترام متقابل بهره برد.
کازبیک مایگلدییف، رییس انستیتوی توسعه اجتماعی قزاقستانی نیز درباره اهمیت ابزارهای جدید رسانه ای در تربیت نسل جدید و شکل دهی دیدگاه های صحیح سخن گفت و استفاده تکنولوژی دیجیتال در جلوگیری از کارهای جریان های مخرب دینی را مسائل روز جهان خواند.
گفتنی است؛ این میزگرد برخط بامداد امروز (11 آبان ماه) با حضور تعدادی از متخصصین و کارشناسان این حوزه در جمهوری اسلامی ایران و قزاقستان در ادامه جلسات کارگروه و دبیرخانه کنگره رهبران ادیان جهانی و سنتی قزاقستان و بمنظور تعامل و همکاری هرچه بیشتر دو کشور در اجرای توافقات انجام یافته در اجلاس مورد اشاره انجام شد.





منبع:

1400/08/12
11:57:59
0.0 / 5
488
تگهای خبر: زندگی , فرهنگ , قرآن , متخصص
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۲
جاویدانی