برگزاری مسابقه کتابخوانی مفاتیح الحیات در گرجستان

برگزاری مسابقه کتابخوانی مفاتیح الحیات در گرجستان

مسابقه کتابخوانی برگرفته از کتاب «مفاتیح الحیات» آیت الله جوادی آملی با همکاری رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در تفلیس برگزار گردید.


به گزارش جاویدانی به نقل از روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، همزمان با فرارسیدن سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا(س)، مسابقه کتابخوانی برگرفته از کتاب «مفاتیح الحیات» آیت الله جوادی آملی بین دانش آموزان دختر و پسر نوجوان دروس دینی به همت اداره مسلمانان گرجستان و با همکاری رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در تفلیس در مساجد امام حسین(ع) و امام علی(ع) این کشور برگزار شد.
در این آزمون که سؤالات آن به زبان آذری تهیه شده بود، تعداد ۴۰ نفر از دانش آموزان برگزیده از شهرها، نواحی و روستاهای مختلف گرجستان با پاسخ به سؤالات معارف دینی به صورت تستی اطلاعات خویش را محک زدند.
همینطور به منظور تشویق جوانان به یادگیری معارف دینی و علوم اسلامی، مقرر شد به برندگان مسابقه جوایزی توسط اداره مسلمانان گرجستان اهدا شود.
در سالجاری، سه مسابقه با موضوعات دینی بین دانش آموزان مسلمان این کشور توسط اداره مذکور برگزار شده است.




منبع:

0.0 / 5
904
1400/09/29
18:53:16
تگهای خبر: فرهنگ , كتاب
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۱
دیدنیهای جاویدانی

چالشیهای جاویدانی

تازه های جاویدانی

جاویدانی