تاکید آیت الله مقدم قوچانی بر توجه به مردم در دهه کرامت
به گزارش جاویدانی، آیت الله مقدم قوچانی با اشاره به اینکه کانون های فرهنگی هنری از مهم ترین نهادهای مسجدی هستند، اظهار داشت: کانون های فرهنگی هنری مساجد باعث فراگیری و رونق برنامه های دهه کرامت در سرتاسر کشور شده اند.
به گزارش جاویدانی به نقل از ایسنا، آیت الله «سید علی مقدم قوچانی» در گفتگو با روابط عمومی ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور، با اشاره به اینکه ستاد بزرگداشت دهه کرامت کشور به خوبی مبحث جهاد تبیین را به محو برنامه های این دهه تبدیل نموده است، اظهار داشت: مقام معظم رهبری (مدظله العالی) قبل از این که حوادث اخیر در کشور پیش بیاید، اهمیت روشنگری و تبیین دستاوردهای انقلاب اسلامی و ضرورت پاسخگویی به شبهات نسل جوان را مطرح نمودند.
استاد حوزه های علمیه نجف، قم و تهران، افزود: همه مراکز فرهنگی و هنری و مذهبی و کلیه دستگاههای کشور باید با محوریت مردم از ظرفیت ایام دهه کرامت برای جهاد تبیین استفاده نمایند. امروزه نسل جوان تقاضای شنیدن سخنانش را دارد و ما باید آماده شنیدن و پاسخ دادن به نسل جوان باشیم. همچنان که امام رضا (ع) در مناظرات مختلف علمی، به سوالات مخاطبان شان پاسخ می دادند.
نویسنده کتاب گوهر هدایت، در ادامه با اشاره به اینکه کانون های فرهنگی هنری یکی از مهم ترین نهادهای مسجدی هستند، افزود: این نهاد با جذب کودکان و نوجوانان و جوانان در زمینه تربیت نسل جوان بسیار موفق عمل کرده است.
آیت الله مقدم قوچانی اظهار داشت: کانون های فرهنگی هنری مساجد باعث فراگیری و رونق برنامه های دهه کرامت در سرتاسر کشور شده اند. برگزاری برنامه های این دهه در اقصی نقاط کشور حاصل تلاش اعضای این کانون ها و البته سایر مسجدی ها با مدیریت ائمه جماعات است.
این استاد اخلاق حوزه علمیه، در ادامه با اشاره به اینکه الحمدالله هر سال برنامه های دهه کرامت با رونق بیشتری از سال قبل برگزار می شود، اظهار نمود: خوشبتانه سال جاری رسانه ملی هم به خوبی برنامه های این دهه را پوشش داده است. همه رسانه های کشور باید در خدمت دهه کرامت و بزرگداشت مقام حضرت فاطمه معصومه (س) و سایر امامزادگان واجب التعظیم باشند.
آیت الله مقدم قوچانی در انتها به کتاب «گوهر هدایت» از تالیفات خود اشاره نمود و اظهار داشت: این کتاب در رابطه با زندگانی شمس ولایت حضرت علی بن موسی الرضا(ع) و فرزندان مظلوم آن بزرگوار است و در دوازده فصل تنظیم شده که عناوین این فصول عبارتند از: احوالات شخصی و خصوصیات زندگانی حضرت رضا(ع)، حرکت حضرت رضا(ع) از مدینه به جانب خراسان و برخی از وقایع بین راه، ورود آن حضرت به شهر مرو خراسان و مسئله ولایت عهدی، سیره عملی فضائل اخلاقی حضرت رضا(ع) با علمای ادیان مختلف و ملل جهان، شهادت مظلومانه آن حضرت، برخی از معجزات حضرت رضا(ع)، برخی از اصحاب و شاگردان آن بزرگوار، برخی از برادران و خواهران حضرت رضا(ع)، تعیین تعداد فرزندان حضرت رضا(ع)، تعیین محل دفن فرزندان آن حضرت و چند حدیث نورانی در ثواب زیارت با برکت از آن حضرت.
منبع: javidani.ir
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب