هفته آینده در شهر كتاب؛
زندگی ای که می توانی نجات دهی نقد می شود
جاویدانی: نشست نقد و بررسی کتاب زندگی ای که می توانی نجات دهی یکشنبه 16 مهر در مرکز فرهنگی شهر کتاب انجام می شود.
به گزارش جاویدانی به نقل از مهر، جلسه ویژه مرکز فرهنگی شهر کتاب یکشنبه ۱۶ مهر به نقد و بررسی کتاب «زندگی ای که می توانی نجات دهی» اختصاص دارد.
این کتاب به قلم نوشته پیترسینگر بتازگی با ترجمه کیوان شعبانی مقدم توسط نشر کرگدن انتشار یافته و درباره ی این است که چگونه نقش خودرا در آخر دادن به فقر جهانی ایفا نماییم. کتاب پیش رو می خواهد به دو پرسش دشوار پاسخ دهد: مردم کشورهای ثروتمند چرا باید برای مبارزه با فقر جهانی پول بدهند و هرکدام چه قدر باید بدهند؟ سینگر از خوانندگانش نمی خواهد بین زهد و لذت جویی یکی را انتخاب کنند، بلکه راهکار میانه ای پیشنهاد می دهد که برای همگان منطقی و باارزش است.
نشست نقد و بررسی کتاب «زندگی ای که می توانی نجات دهی» با حضور اردشیر منصوری، احمد محمدزکی و کیوان شعبانی مقدم هم راه است.
این برنامه یکشنبه ۱۶ مهر از ساعت ۱۶ در مرکز فرهنگی شهر کتاب به آدرس خیابان شهید بهشتی، خیابان شهید احمد قصیر (بخارست)، نبش کوچه سوم انجام می شود.
منبع: جاویدانی
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب