حضورتبلیغی تولیدکننده چرخ خیاطی به اسم حل مشکل پوشاک ۱۲سال معطلی قانون

حضورتبلیغی تولیدکننده چرخ خیاطی به اسم حل مشکل پوشاک ۱۲سال معطلی قانون

به گزارش جاویدانی، فعال حوزه پوشاک عفاف و حجاب اظهار داشت: در یکی از همایش ها، یک برند چرخ خیاطی به عنوان اسپانسر حضور داشت، در صورتیکه هدف واقعی آنها تبلیغ برند خود بود و نه حل مشکلات لباس فرم مدارس.



اسدالله سلیمانی فعال حوزه پوشاک عفاف و حجاب در گفتگو با خبرنگار مهر درباره ی وضعیت نابه سامان تولید و عرضه پوشاک عفیفانه در کشور اظهار داشت: در عرصه تولید و عرضه پوشاک عفیفانه نیازمند توجه جدی مسئولان به این مساله هستیم. هفته عفاف و حجاب به دور از هرگونه راه حل واقعی، تنها به تکرار وعده های توخالی تبدیل گشته است.
وی اضافه کرد: متولیان بجای پاسخ منطقی به مشکلات، آغاز به بافتن آسمان و ریسمان می کنند و توجیهات بی محتوا را به مردم ارائه می دهند.
این فعال حوزه پوشاک عفاف و حجاب اظهار داشت: امروزه جشنواره ها در عرصه مد و لباس بطور رو به ازدیادی بالا رفته اند، اما خیلی از طرح ها و مدلهای ارائه شده به سبب عدم کاربردی بودن در زندگی واقعی مردم، تنها تبلیغاتی هستند. همین طور باید دقت کنیم که طرح های پوشاک اقوام، باید در همان استانهای خودشان مورد استفاده قرار گیرند و نه در جشنواره های پایتخت.
وی به حضور برندهای مختلف به عنوان اسپانسر در همایش های مرتبط اشاره نمود و اضافه کرد: در یکی از همایش ها، یک برند چرخ خیاطی به عنوان اسپانسر حضور داشت، در صورتیکه هدف واقعی آنها تبلیغ برند خود بود و نه حل مشکلات لباس فرم مدارس. طرح های نمایش داده شده نیز به هیچ وجه مورد استقبال قرار نگرفتند.
این فعال حوزه حجاب بر لزوم دفاع از تولیدکنندگان خودجوش تاکید کرد و اظهار داشت: تولیدکنندگانی که بدون شفاف سازی و با نیت واقعی درحال تولید پوشاک عفیفانه هستند، نه فقط با چالش های مالی روبه رو هستند، بلکه باید با بوروکراسی های پیچیده نیز دست و پنجه نرم کنند.
وی بر لزوم تصویب قانونی برای شناسایی محصولات حجاب به عنوان «کالای فرهنگی» تاکید کرد و اظهار داشت: این قانون می تواند ۹۰ درصد موانع تولید و عرضه پوشاک عفیفانه را برطرف کند و به کاهش هزینه ها کمک نماید.
سلیمانی اظهار داشت: ایجاد اتحادیه تخصصی در این عرصه، اختصاص فضاهای فروش دائمی در سطح شهر، و دفاع از تولیدکنندگان باید در اولویت قرار گیرد. این در حالیست که ما هنوز در انتظار تصویب قانونی هستیم که نزدیک به ۱۲ سال است روی آن کار می شود.
وی اضافه کرد: از رییس جمهور درخواست می کنم تا با تشکیل یک گروه کارشناسی، به بررسی وضعیت تولید و عرضه پوشاک عفیفانه بپردازد. دراین خصوص چند پیشنهاد دارم. ابلاغ قانونی که محصولات حجاب را به عنوان کالای فرهنگی شناسایی کند. رسمیت بخشیدن به حقوق قانونی فعالان حوزه حجاب در نظام صنفی و تشکیل اتحادیه پوشش های عفیفانه، اختصاص مکانی به عنوان ساختمان اتحادیه در عرصه حجاب و عفاف و ایجاد غرفه های دائمی برای عرضه مستقیم محصولات در سطح شهر از دیگر درخواست من از رییس جمهور است.
سلیمانی در آخر بر لزوم توجه ویژه به تولیدکنندگان و کارآفرینان در عرصه حجاب تاکید کرد و خواهان اقدامات سریع برای رفع مشکلات موجود شد.

0.0 / 5
25
1404/04/27
13:57:56
تگهای خبر: جشنواره , حقوق , حل مشكلات , زندگی
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۳
دیدنیهای جاویدانی

چالشیهای جاویدانی

تازه های جاویدانی

جاویدانی