توصیه به زائران اربعین، ۴

اگر در مسافرت اربعین گم شدیم

اگر در مسافرت اربعین گم شدیم

به گزارش جاویدانی ازدحام جمعیت زائرین اربعین و ناآشنایی با محیط، همینطور طول مسیر پیاده روی، امكان دارد مشكلاتی همچون جداشدن از گروه، گم كردن مسیر، گم كردن محل اقامت، گم شدن افراد یا اشیاء را باعث شود.


به گزارش ایسنا، ستاد اربعین برای جلوگیری از گم شدن پیشنهاد كرده است: تلفن همراه با سیم كارت فعال و اعتبار كافی و تنظیم رومینگ داشته باشید. در صورت امكان پلاك گردن آویز با درج شماره ملی تهیه كنید. تا حد امكان حركت گروهی و دسته جمعی باشد. قبل از حركت، مكانی را برای قرار ملاقات تعیین كنید، بهترین نشانی شماره عمودها است، پیشنهاد شده عمودهایی با شماره رند به علت ازدحام بیشتر جمعیت، انتخاب نشود. در مكان های شلوغ قرار نگذارید. برگه مشخصات فردی (ترجیحاً پرس شده) با اطلاعاتی همچون نام و نام خانوادگی، شماره گذرنامه، شماره تماس در عراق، نام و شماره تماس یكی از همراهان در مسافرت، نشانی كامل محل سكونت در ایران. نام و شماره تماس یكی از بستگان در ایران و داروی مصرفی همراه باشد.
در صورتیكه فردی از كاروان و همراهان خود جدا شد و احساس كرد گم شده است، می تواند اقداماتی را انجام دهد تا به دوستانش ملحق شود. قبل از هر اقدامی خونسردی و آرامش خویش را حفظ كند. با همراهانش با استفاده از اطلاعاتی كه از قبل تهیه كرده تماس گرفته و از محل حضور آنها آگاه شود. به سمت محل وعده ملاقات و ماندن در آنجا تا هنگام رسیدن زمان ملاقات حركت نماید.
برای هدایت بهتر می توان به كیوسك اطلاعات پلیس در راه راهپیمایی، مراكز گمشدگان همچون ستاد راهنمای زائر، دفاتر كنسولگری جمهوری اسلامی ایران، مراكز امداد و نجات و موكب ها و اماكن اسكان ایرانی ها مراجعه نمود.
زائرین اربعین در صورت مواجهه با فردی كه گم شده است، می توانند اقداماتی همچون موارد ذیل را انجام دهند تا آن فرد را به همراهان خود برسانند:
دعوت به آرامش و خونسردی و كوشش برای جلب اطمینان فرد گمشده. راهنمایی و كمك برای ارتباط با همراهان. هدایت فرد به مراجعی چون كیوسك های راهنمایی و پلیس، دفاتر كنسولگری جمهوری اسلامی ایران، مراكز گمشدگان ستاد راهنمای زائر، مراكز امداد و نجات، موكب ها و اماكن اسكان ایرانی ها.
پیشنهاد می شود قبل از سفر شماره تماس و نشانی دفاتر كنسولگری و سفارت ایران در عراق را تهیه كنید.
برای گم شدن وسایل این اقدامات پیشگیرانه هم سفارش شده است:
مناسب می باشد شماره تماس زائر در ایران و عراق روی وسایلی كه از وی جدا می شود همانند كوله و كیف دستی، تلفن همراه و گذرنامه نوشته شود یا برگه ای از مشخصات تهیه و داخل آن وسیله قرار گیرد تا در صورت گم شدن، یابندگان بتوانند آنها را به صاحبانشان بازگردانند. برای تسهیل پیگیری، یك شماره تماس غیر از شماره سیمكارت موجود در تلفن همراه، پشت وسایلی كه از آنها جدا می شوید، نصب شود تا یابنده بتواند آنرا بازگرداند.
سفارش می شود در آخرین صفحه گذرنامه، شماره تماس زائر در ایران و عراق درج شود تا در صورت گم شدن، یابنده بتواند آنرا به صاحبش برساند.
برگرفته از اطلاعات كمیته فرهنگی آموزشی ستاد مركزی اربعین



5.0 / 5
4285
1398/07/18
18:58:23
تگهای خبر: آموزش , سفر , فرهنگ
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۱
جاویدانی