كارشناس برجسته حوزه پاسخ گفت

غیبت آزمون بزرگ الهی برای ما است! چاره این روزها چیست؟

غیبت آزمون بزرگ الهی برای ما است! چاره این روزها چیست؟

قم استاد حوزه و دانشگاه اظهار داشت: یکی از آزمون های بزرگ الهی برای ما آزمون غیبت است، دنیا امروز نیازمند امام زمان(عج) است و ما در این آزمون تابع هستیم، عجله و تعیین وقت نمی نماییم بلکه برای انتظار فرج دعا می نماییم.


حجت الاسلام والمسلمین ناصر رفیعی ظهر امروز در سلسله مباحث سخنرانی ماه مبارک رمضان در حرم بانوی کرامت، عنوان کرد: خدا جنس حرف هایش را در بعضی از سوره های قرآن کریم آورده است، خداوند می فرماید محصول ما در قرآن با حروف و پرمحتوا است و کسی نمی تواند همانند آنرا بیاورد.
وی ادامه داد: خیلی از ما می گوییم ای کاش روز عاشورا حضور داشتیم و جان خویش را فدای نهضت عاشورا می کردیم ولی آیا این گونه است، آیا همه کسانی که به رسول خدا و امام حسین(ع) گفتند که شمارا یاری می نماییم این اقدام را انجام دادند؟ خیر چون مرز ادعا و حقیقت بسیار زیاد است.
استاد حوزه علمیه بیان نمود: امام صادق(ع) فرمودند سه چیز در سه جا شناخته می شود، انسان برد برد را باید در عصبانیت شناخت، شجاع را در میدان شجاعت و برادر و برادری را در موقع نیاز باید شناخت.
عضو هیئت علمی جامعه المصطفی اظهار داشت: خداوند به حضرت موسی(ع) فرمود می دانی ما چرا تو را پیغمبر قرار دادیم که گفت نه، خداوند فرمود یک روز چوپانی می کردی و یکی از بره ها فرار کرد تو هم به دنبالش رفتی و در نهایت حیوان را گرفتی و عصبانی نشدی.
رفیعی خاطرنشان کرد: خداوند در قرآن کریم می فرماید کسانی که می گویند ایمان آوردیم کافی نیست بلکه باید امتحان شوند، اگر خداوند امتحان می کند سه دلیل دارد.
وی ضمن اشاره به آیه 3 سوره عنکبوت اظهار داشت: هیچ کسی نباید بگوید خداوند از من امتحان نگیرد و ما از همه افراد قبل از شما امتحان گرفتیم، همه اتفاقات در عالم امتحان است و باید نگاهمان در زندگی آزمونی باشد.
همه لحظات زندگی مان آزمون الهی است
استاد حوزه و دانشگاه افزود: جوانی، عمر، اولاد، داشتن و نداشتن مال، بیماری، سلامت، فقر همه آزمون است و نگاه ما به همه لحظات زندگی باید بعنوان آزمون باشد و نباید تفکر شود که آزمون فقط برای یک افراد خاص است بلکه همه لحظات زندگی مان آزمون است و می تواند این لحظات سبب ترقی و یا تنزل شود.
عضو هیئت علمی جامعه المصطفی اضافه کرد: امیرالمؤمنین(ع) فرمودند آزمون های الهی به چهار شکل است و دارای مراتب است، بلا و آزمون برای ظالم ادب است، دانش آموزی که درسی نمی خواند و در امتحان توانایی پاسخگویی ندارد و گریه می کند و ادب می شود.
امتحان الهی برای تعیین مرز ادعا و حقیقت است
رفیعی بیان نمود: امیرالمؤمنین(ع) فرمودند خداوند در 14 جا مرا امتحان کند که 7 بار در زمان رسول خدا بود، امتحان برای اولیای خدا کرامت است و نگاه ما به امتحان دو نکته دارد که نخست امتحان برای تعیین مرز ادعا و حقیقت است همانند کسی که برای مهندسی آزمون می دهد.
وی اظهار داشت: امتحان برای این است که بدانیم ادعا کافی نیست، قرآن کریم می فرماید برخی روی هوا سخن گفته و چیزی می گویند ولی هیچ وقت بر باور خود پایدار نیستند.
عضو هیئت علمی جامعه المصطفی خاطرنشان کرد: همه عالم هستی آزمون است و هدف از آزمون بر مبنای آیات الهی 3 چیز است، نخست اینکه کاه از گندم جدا و خبیث از طیب جدا شود، هدف دوم آنچه درون ما است بیرون ریخته شود و سومین هدف اینکه مشخص شود چه کسی عملش احسن وچه کسی در عمل نیکوتر است.
استاد حوزه علمیه تصریح کرد: یکی از آزمون های بزرگ الهی برای ما آزمون غیبت است، دنیا امروز نیازمند امام زمان(عج) است و ما در این آزمون تابع هستیم، عجله و تعیین وقت نمی نماییم بلکه برای انتظار فرج دعا می نماییم.



1400/01/29
14:20:00
0.0 / 5
900
تگهای خبر: دانشگاه , زندگی , سلامت , قرآن
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۴
جاویدانی