زاهدی:

باید بستری برای طراحی تمدن نوین اسلامی فراهم نماییم

باید بستری برای طراحی تمدن نوین اسلامی فراهم نماییم

به گزارش جاویدانی رئیس فراکسیون مهدویت مجلس از رئیس جمهور خواست کارگروه های مختلف علمی - دانشگاهی برای طراحی تمدن نوین اسلامی در برنامه هفتم توسعه را تشکیل دهند.


به گزارش جاویدانی به نقل از ایسنا، محمدمهدی زاهدی در سومین اجلاس بین المللی مهدویت در دانشگاه آزاد اظهار داشت: کلید واژه “تمدن نوین اسلامی و آمادگی برای طلوع خورشید ولایت” با مبحث این نشست نسبت مهمی دارد. مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی به چند محور از جمله: علم و پژوهش، معنویت و اخلاق، مبارزه با فساد، استقلال و آزادی، مرزبندی با دشمن و سبک زندگی تاکید نمودند. امام خمینی هم فرموده بودند که “دانشگاه مبدأ همه تحولات است.”
رئیس فراکسیون مهدویت مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: وقتی می خواهیم یک بنای مستحکم بسازیم، نیازمند معماری دقیق هستیم، البته منظور از بنای مستحکم بنایی مثل متروپل نیست. برای ساخت بنای محکم ابتدا نیازمند طراحی دقیق هستیم. بعد از طراحی مهندسان مختلف حوزه مواد، حفاری، زمین شناسی و… حضور می یابند تا به یک جمع بندی برای چگونگی ساخت بنا برسند. ما هم می خواهیم بنای تمدن نوین اسلامی را بالا ببریم.
زاهدی افزود: قبل از هر چیزی نیازمند طراحی هستیم. باید مشخص کرد که هفت محور نامبرده در گام دوم چه نقشی دارند؟ ازاین رو دانشگاه باید به میدان بیاید. منظورم از دانشگاه هر جایی است که علم و دانش حضور دارد. حوزه های علمیه در این بخش مهم ترین نقش را دارند. پرسش اینجاست که چگونه باید هویت انقلاب اسلامی و گفتمان امامین انقلاب اسلامی را دید؟
وی با اشاره به اینکه همه کارگزاران نظام نقشی ویژه در ساخت تمدن نوین اسلامی دارند، اظهار داشت: آیا کارگزاران نظام بدون توجه به مردم می توانند کاری را پیش برند؟ خیر. اینجاست که باید نقش دانشگاه تمدن ساز را جدی بگیریم. دانشگاه تمدن ساز خلاق، نوآور، مساله محور، برون داد محور و مأموریت محور است. همان گونه که سید هاشم حیدری، دبیر کل جنبش اسلامی عهد الله فرمودند متأسفانه برخی علما سکوت کرده اند. ظهور امام زمان(عج) بی جهت صورت نمی گیرد، باید مقدمات را فراهم نمود.
نماینده مردم کرمان در مجلس با تاکید بر این که دانشگاه تولیدمحور باید نقش آفرینی کند، اظهار داشت: باید بستری را برای طراحی تمدن نوین اسلامی طراحی نماییم. در مجلس برنامه هفتم توسعه را داریم. افق ظرف ۳۰-۴۰ سال آینده برای ما مشخص است. دولت و مجلس سال جاری باید دست در دست هم برنامه هفتم توسعه را تدوین کنند. ما باید از صاحب نظران یعنی حوزویان و دانشمندان استفاده نماییم. باید سرفصل های خوبی را در ابعاد اقتصادی، فرهنگی و سبک زندگی، به کار ببریم.
زاهدی در انتها با اشاره به اینکه نقش آفرینی کلیدی در اجرا برای مدارس و دانشگاه ها خواهد بود، از ریاست جمهوری خواست کارگروه های مختلف علمی دانشگاهی برای طراحی تمدن نوین اسلامی در برنامه هفتم توسعه را تشکیل دهند.



1401/03/17
22:29:21
0.0 / 5
328
تگهای خبر: دانشگاه , زندگی , طراحی , فرهنگ
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۳
جاویدانی