هشدار نسبت به حذف محصولات پروتئینی از سبد خانوار

هشدار نسبت به حذف محصولات پروتئینی از سبد خانوار

جاویدانی: سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، ضمن هشدار نسبت به حذف مواد غذایی از سبد خانوار، از تدوین نقشه جامع ظرفیت استان ها برای پیشرفت سلامت و امنیت غذایی اطلاع داد.


به گزارش جاویدانی به نقل از خانه ملت، سلمان اسحاقی اظهار داشت: متاسفانه در چند سال اخیر نسبت به دو مبحث بی توجهی زیادی انجام شده است؛ نخست، توجه به غذاهایی که می توانند به پیشرفت سلامت جامعه کمک کنند و دوم، توجه به محصولات غذایی و ظرفیت هایی که می توانند در تأمین نیازهای تغذیه ای مردم نقش داشته باشند.
وی اضافه کرد: اگر امروز شاهد گرانی برخی محصولات غذایی هستیم، ضمن این که نسبت به این گرانی ها اعتراض داریم، باید دقت کنیم که چه ظرفیت هایی می توانند به تأمین نیازهای غذایی مردم کمک کنند و چطور می توان دسترسی خانوارها به مواد غذایی سالم و مورد نیاز را حفظ کرد.
اسحاقی اظهار داشت: قرار شد انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، یک نقشه جامع از ظرفیت ها و پتانسیلهای استانهای کشور در عرصه امنیت غذایی و سلامت تهیه نماید تا در این برهه زمانی که شاهد گرانی برخی محصولات غذایی هستیم، بتوان از ظرفیتهای موجود برای دفاع از سلامت و تأمین مناسب نیازهای غذایی مردم بهره برد.
وی همینطور از اخطار کمیسیون بهداشت و درمان درباره ی برخی موضوعات در رابطه با سلامت آگاهی داد و اضافه کرد: در این مورد جلسات تخصصی بیشتری برگزار می شود و موضوعات مختلف در رابطه با سلامت و امنیت غذایی با جدیت دنبال می شود.
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در ادامه ضمن اشاره به افزایش قیمت برخی اقلام اساسی، اظهار داشت: اعتراض کمیسیون بهداشت و درمان نسبت به افزایش بی رویه قیمت محصولاتی که بطور مستقیم با سلامت مردم ارتباط دارند، همچون گوشت، مرغ و شیر، مطرح و بر لزوم توجه دولت به این مساله تاکید شد.
اسحاقی اضافه کرد: متاسفانه محصولاتی مانند گوشت، مرغ و شیر که می توانند سلامت جامعه را ارتقا دهند، به سبب گرانی درحال حذف شدن از سبد کالای خانوار هستند و این مساله یک اخطار جدی است.
وی با تاکید بر لزوم توجه به سلامت مواد غذایی، تصریح کرد: البته باید نسبت به سموم باقیمانده در تعدادی محصولات هم توجه ویژه ای صورت گیرد و نظارت بر این امر افزایش یابد.
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس همینطور ضمن اشاره به سیاستهای حمایتی دولت، اظهار داشت: دولت باید در پرداخت یارانه ها برای محصولاتی که بطور مستقیم به سلامت جامعه کمک می کنند، یارانه ویژه ای درنظر بگیرد و نام این محصولات هم بصورت مشخص اعلام گردد.
اسحاقی تصریح کرد: متاسفانه شاهد می باشیم که با کوپن حتی کالاهای صدمه پذیر هم خریداری می شود، بدین سبب از دولت می خواهیم در کوپن الکترونیکی، محصولاتی مانند گوشت، مرغ و شیر که بطور مستقیم به سلامت افراد کمک می کنند، بصورت ویژه و ستاره دار مورد حمایت قرار گیرند.

0.0 / 5
4
1405/05/30
12:26:28
تگهای خبر: الكترونیكی , تخصص , خرید , سلامت
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۱
دیدنیهای جاویدانی

چالشیهای جاویدانی

تازه های جاویدانی

جاویدانی