توسط فرهنگسرای اندیشه؛

حلقه ادبی پنجره بعد از ۲سال وقفه بازگشایی می شود

حلقه ادبی پنجره بعد از ۲سال وقفه بازگشایی می شود

به گزارش جاویدانی حلقه ادبی پنجره بعد از ۲ سال وقفه به علت همه گیری کرونا توسط فرهنگسرای اندیشه باردیگر کارش را از سر می گیرد. اولین جلسه دور جدید این حلقه شنبه ۱ مردادماه برگزار می گردد.



به گزارش جاویدانی به نقل از مهر، اولین ویژه برنامه از سلسله جلسات «حلقه ادبی پنجره» بعد از دو سال وقفه به علت همه گیری کرونا در فرهنگسرای اندیشه فعالیت خویش را مجدداً از سر می گیرد.
حلقه ادبی پنجره یکی از گروههای ادبی است که توسط سیدحمیدرضا برقعی شاعر نام آشنای کشور در شهر قم تأسیس شده و فعالیتهای ادبی متنوعی را انجام می دهد. این حلقه ادبی از زمان تأسیس تا به امروز جلسات مستمری را با حضور سیدحمیدرضا برقعی و سیدمحمدجواد شرافت در ۲ شهر قم و تهران برگزار کرده و محفلی برای شعرخوانی شاعران جوان فراهم نموده است.
در این جلسات عموم علاقه مندان و شاعران نوقلم می توانند اشعار خود در سبک های مختلف بخصوص اشعار آئینی را عرضه نموده تا توسط ۲ شاعر حاضر در جلسه نقد و بررسی شود.
همزمان با فراگیری ویروس کرونا و به علت رعایت ملاحظات بهداشتی، حلقه ادبی پنجره تعطیل شد اما بعد از ۲ سال و با درخواست های مستمر علاقه مندان و پیگیری فرهنگسرای اندیشه، دور جدید این جلسات در این فرهنگسرا از سر گرفته می شود تا علاقه مندان و شاعران جوان بتوانند آثار خویش را در محفلی بزرگ قرائت کرده و نقد شوند.
نخستین جلسه از دور جدید «حلقه ادبی پنجره» شنبه ۱ مردادماه از ساعت ۱۸ با حضور سیدحمیدرضا برقعی و سیدمحمدجواد شرافت در فرهنگسرای اندیشه برگزار می گردد. از این روی از شاعران جوان دعوت می شود تا آثار خویش را برای قرائت در این نشست آماده کنند. شعرخوانی شاعران مطرح حاضر در جلسه هم آخر بخش برنامه های این حلقه ادبی خواهد بود.

0.0 / 5
355
1401/04/31
13:12:00
تگهای خبر: فرهنگ
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۵
دیدنیهای جاویدانی

چالشیهای جاویدانی

تازه های جاویدانی

جاویدانی