ممنوعیت دریافت شهریه و برگزاری آزمون ورودی در این مدارس
به گزارش جاویدانی، مدارس هیأت امنایی هنگام ثبت نام، اجازه دریافت شهریه و برگزاری آزمون یا مصاحبه را ندارند.
به گزارش جاویدانی به نقل از خبر آنلاین، احمد محمودزاده، رییس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت های مردمی وزارت آموزش و پرورش از قرار گرفتن موضوع تغییر ساختار مدارس هیات امنایی و کاهش تنوع مدارس در دستور کار شورای عالی آموزش و پرورش اطلاع داد و اظهار کرد: تا زمان تصویب نهایی، مدارس هیات امنایی موجود مکلف به ثبت نام دانش آموزان فقط بر مبنای محدوده جغرافیایی هستند و دریافت شهریه برگزاری آزمون و مصاحبه در زمان ثبت نام ممنوع خواهد بود.
تسنیم در خبری نوشت: ایشان در ادامه درباره ی وضعیت فعلی مدارس هیات امنایی اظهار داشت: حال حدود ۳۵۰۰ مدرسه هیات امنایی در کشور فعال می باشند و نزدیک به یک میلیون و ۲۰۰ هزار دانش آموز در این مدارس تحصیل می کنند.
محمودزاده اضافه کرد: فعالیت این مدارس بر مبنای آئین نامه مصوب سالهای قبل شورای عالی آموزش و پرورش به انجام می رسد، اما مقرر شده است درحال حاضر این مدارس موظف باشند تمامی دانش آموزان محدوده جغرافیایی خودرا ثبت نام کنند.
وی توضیح داد: ثبت نام در این مدارس باید فقط بر مبنای محدوده و جغرافیایی تعیین شده از طرف منطقه و استان صورت گیرد و هیچ آزمون یا مصاحبه ای برای پذیرش دانش آموزان برگزار نشود.
رئیس سازمان مدارس غیردولتی همین طور اظهار کرد: ثبت نام خارج از محدوده جغرافیایی ممنوع می باشد و دریافت هرگونه وجه یا شهریه برای برخی فعالیتها نیز تا زمان تصویب غائی مدل مدیریت مدارس هیات امنایی، ممنوع خواهد بود.
وی در انتها اظهار داشت: از این رو، بخشنامه ای برای نحوه مدیریت فعلی مدارس هیات امنایی بزودی به استان ها ابلاغ می شود تا اجرای این سیاستها در تمام کشور شروع شود.
محمودزاده در تشریح سیاستهای جدید وزارت آموزش و پرورش اظهار داشت: سیاستی که از سال قبل توسط علیرضا کاظمی وزیر آموزش و پرورش دنبال می شود، کاهش تنوع مدارس است؛ موضوعی که بخشی از آن قبل تر در حوزه مدارس بزرگسالان اجرائی شده است.
وی توضیح داد: در حوزه آموزش بزرگسالان، آموزش از راه دور، مدارس بزرگسال غیردولتی ودولتی و مدارس ایثارگران، طرحی از طرف سازمان مدارس غیردولتی ارایه شده که بر مبنای آن این مجموعه ها به «مدرسه مجازی» تبدیل می شوند و آئین نامه های در ارتباط با آن نیز درحال تدوین است و بزودی ابلاغ خواهد گردید تا مدیریت این چهار حوزه در چارچوب مدرسه مجازی صورت گیرد.
رئیس سازمان مدارس غیردولتی ضمن اشاره به برنامه وزارت آموزش و پرورش درباره ی مدارس هیات امنایی اظهار داشت: در مدارس دولتی سرتاسر کشور، بحثی که حال از طرف وزیر آموزش و پرورش دنبال می شود اینست که نوع مدیریت مدارس دولتی به صورت هیات امنایی اداره شود.
وی اضافه کرد: این مورد در دستور کار شورای عالی آموزش و پرورش قرار گرفته تا در کنار سیاستهای سخت افزاری دولت در حوزه مدرسه سازی، از ظرفیتهای مردمی و خیرین در مدیریت مدارس نیز استفاده گردد.
محمودزاده ضمن اشاره به نهضت ملی مدرسه سازی اشاره کرد: امروز همه مردم، خیرین، خانواده ها، دستگاهها، بنگاه های اقتصادی و مسئولیت های اجتماعی برای توسعه فضاهای آموزشی بسیج شده اند و از مناطق مختلف تا مرکز کشور درحال کمک به تامین امکانات، تجهیزات و فضاهای آموزشی هستند.
وی اضافه کرد: در حوزه نرم افزاری آموزش و پرورش نیز چنین نگاهی وجود دارد که از ظرفیت خیرین و محله در مدیریت مدرسه استفاده گردد تا مدرسه به کانون تربیت تبدیل شود؛ موضوعی که در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش نیز مورد تأکید قرار گرفته است.
رئیس سازمان مدارس غیردولتی اشاره کرد: با دستور وزیر آموزش وپرورش، این مورد در دستور کار شورای عالی آموزش و پرورش قرار گرفته و بعد از جمع بندی غائی و بررسی دیدگاه های مردم و کارشناسان حوزه تعلیم و تربیت، تصمیم غائی اتخاذ و در تمام کشور اجرا خواهد شد.
منبع: جاویدانی
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب